Agenție de marketing orientată spre creșterea brand-ului tău în online

Ne adresăm oricărei afaceri și ce ne recomandă este abordarea transparentă, axată pe nevoile clientului și concentrată pentru a descoperi și proiecta soluții complete pentru dezvoltarea în mediul online.

Agenție de marketing digitală cu servicii multiple

Servicii individuale sau pachet complet, tu decizi

De la analiză, la definire strategie și implementare.


Analiză

Vom iniția sesiuni de discuție pentru identificarea nevoilor, provocărilor și obiectivelor tale. Vom analiza cerințele și îți vom prezenta un set de soluții practice, adaptate afacerii tale.


Strategie

Strategia se va construi având la bază nevoile identificate și un plan de acțiuni stabilit de comun acord. Prin experiența acumulată în timp, am creat o serie de strategii specifice pentru nevoile fiecărui client.

Implementare

În funcție de obiective și bugetul alocat, serviciile vor fi livrate urmărind un interval de timp agreat de comun acord. Vor exista sesiuni de feedback pe parcurs și o perioadă de testare a serviciilor.

Pornim de la nevoile tale și îți livrăm un produs de calitate

Oferim soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor tale de afaceri offline și online. Te ajutăm să crești numărul de clienți, veniturile, dar și să atingi alte obiective prin strategii de marketing digital.

Serviciile noastre

Indiferent de nevoile tale, avem soluții de digitalizare performante care vor contribui la optimizarea afacerii tale.

Website de prezentare

După ce analizăm profilul tău de business și descoperim toate particularitățile afacerii tale, combinăm experiența noastră în web design cu viziunea ta pentru a realiza un site de prezentare modern, elegant și ușor de utilizat, care cu siguranță va face ca afacerea ta sa fie remarcată.

Află mai multe

Platformă e-commerce

Construim împreună un magazin online optimizat pentru cele mai mari rate de performanță și conversie. În plus, poți lăsa automatizarea proceselor monotone de zi cu zi în seama noastră. Concentrează-te pe modelul tău de business, iar noi vom crea valoare prin diverse implementări.

Află mai multe

Ai deja o afacere digitalizată și ai nevoie de un audit gratuit?

Dacă simți că website-ul tău poate fi îmbunătățit, dar nu știi exact în ce mod, noi te putem ajuta.Obține un audit gratuit acum!

Implementări

Optimizări

Design

SEO

Page speed

Performanță

Funnel vânzări

GDPR

Promovare prin campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads)

Colaborează cu echipa noastră de specialiști și creează o strategie eficientă de promovare pentru afacerea ta. Te putem ajuta cu servicii de promovare pe cele mai accesate platforme cum ar fi: Google, Facebook și TikTok. Fă-ți afacerea vizibilă în mediul online și profită de toate avantajele.​

Află mai multe

Consultanță și mentenanță website

Pentru a face față competiției, va trebui să-ți îmbunățești prezența în mediul online, în mod constant. Pentru asta ai nevoie de un site optimizat, actualizat, securizat și complet funcțional. Avem experiența necesară și te putem ajuta. Nu uita că beneficiezi de audit gratuit la website-ul tău.

Află mai multe

Fotografii profesionale și editare

Într-o eră digitală în care atenția ne este acaparată din toate părțile, ceea ce filtrăm în final și pe ce ne concentrăm atenția trebuie să fie relevant și să aibă ceva aparte. Imaginea cu personalitate, creată prin mijloace profesionale are o importanță crucială în notorietatea unui brand.

Află mai multe

Fie că vindeți companiilor sau consumatorilor, mai multă vizibilitate înseamnă mai mulți clienți potențiali și mai multe oportunități pentru afacerea dumneavoastră.

Vrei să faci o schimbare și să aduci valoare reală în afacerea ta? Cu siguranță te putem ajuta!

De ce Pruntech?

Livrăm calitate. Garantăm responsabilitate.

Eliminăm riscurile și ne asumăm responsabilitatea pentru imaginea business-ul tău în online. Garantăm acest lucru inclusiv contractual.

Oameni pasionați

Echipa este formată din oameni pasionați de activitatea lor, cu perspective vaste și orientați către soluționarea problemelor în cel mai eficient mod.

Relații pe termen lung

Construim relații pe termen lung. Am creat un obicei din a păstra legătura cu clienții noștri și să ne asigurăm de creșterea afacerilor lor într-un ritm optim.

Comunicare și transparență

Suntem conștienți că cel mai bun mod de a livra calitate este printr-o comunicare eficientă și prin transparență. Credem mult în aceste valori.

Ei au avut încredere în serviciile noastre

... ... ...

Specializati in analiza cifrelor pentru a-ti intelege mai bine business-ul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vehicula auctor ornare. Nulla non ullamcorper tellus. Vestibulum pulvinar eros nec tortor maximus, iaculis rutrum nibh mollis.

Real-time data

End-to-end

FDIC Insured

REST API enabled

A sosit momentul să faci pasul spre dezvoltare în mediul online!

Suntem la o completare de formular distanță!

Cele mai recente articole

Here’s what we’ve been up to recently.