Te ajutăm să afli cum îți poți pregăti business-ul să aibă mai multe vânzări în mediul online complet gratuit în doar 30 minute

Cât le ia clienților să te găsească, cum te găsesc și de ce te aleg? Analizăm toate aceste aspecte și îi convingem să te găsească mai rapid, oferindu-le mai multe motive să te aleagă.

Vom face o analiză completă a prezenței business-ului tău în online și îți vom prezenta o listă clară de acțiuni concrete și validate pentru scalare sau lansare.

CE ASPECTE VOM ANALIZA

Care sunt principalele probleme întâlnite?

Vom analiza lucrurile de bază care adesea sunt ignorate, deși acestea aduc cele mai bune rezultate.

Viteza de încarcare

Încă din 2018 Google a publicat un raport în care website-urile care se încarcă în mai mult de 3 secunde sunt ignorate și aproape invizibile în căutări.

Design website

Chiar dacă ce ține de frumos sau urât este în mod cert subiectiv, analizăm din postura utilizatorului dacă reușește să găsească rapid ce caută.

SEO

Dat fiind faptul că optimizarea SEO este cea mai buna metodă de promovare pe termen lung, vom analiza și acest aspect.

Rata de conversie

Verificăm detaliat de ce nu cumpără clienții și care sunt obstacolele de care aceștia se lovesc. Îți arătăm cum să măsori eficient chiar tu acești indicatori vitali oricărei afaceri care se promovează în online.

Pixel si Google Tag

Verificăm dacă transmiți în mod eficient date către Facebook și Google. Mai nou putem analiza acest lucru și pentru platforma TikTok.

Canale de Marketing

Vom fi atenți și la prezența în mediul online, cum comunici cu potențialii clienți și cum poți crește această interacțiune. Știai că email marketing-ul aduce, în medie, peste 30% din vânzări online, atunci când este făcut corect?

Te confrunți cu aceste probleme? Atunci sigur acest Audit Gratuit este pentru tine!

În acest moment avem peste:

+

Audit-uri de care clienții noștri au fost foarte mulțumiți

+

Ani în domeniul Marketing Digital făcut eficient

%

Clienți mulțumiți de-alungul anilor

Succesul clienților noștri reprezintă cartea noastră de vizită

"Am început colaborarea cu echipa Pruntech Digital printr-un audit gratuit pe care l-au făcut asupra prezenței noastre în online. Ce pot spune este că au trecut 2 ani de atunci și continuăm! Au preluat tot ce ține de partea de marketing digital și ne-au ajutat să ajungem de la 100.000€ la 1.000.000€ vânzări pe an prin intermediul magazinului nostru online. Pentru anul 2023 avem obiective mărețe, vrem să scalăm business-ul la 5.000.000€ vânzări într-un an. Pare un obiectiv ambițios, dar sunt sigur că Pruntech Digital va reuși."

Bogdan Clain

Fondator Eva Wood Toys

"O echipă foarte bine organizată. Seriozitate, responsabilitate și calitate. Recomand Pruntech Digital pentru profesionalism, calitatea serviciilor oferite într-un timp scurt, creativitatea de care au dat dovadă și interesul acordat pentru fiecare detaliu. Eu sunt omul colaborărilor pe termen lung, asta îmi doresc de la orice parteneriat. Cu siguranță asta se va întâmpla și cu Pruntech Digital pentru că au reușit să ne crească vânzările semnificativ. Pe mine personal m-a ajutat auditul foarte mult, am avut o creștere de aproximativ 150% de la an la an. Fiind o afacere de familie ne facem totul intern, dar mereu apelăm la consultanța lor."

Sipos Sergiu

Fondator Tradiția Laptelui

Programează chiar acum o întâlnire online cu unul din experții noștri! Alege ziua și ora convenabile pentru tine!